24 October 2011

Piknik za rojstni dan

Nažalost pišem to objavo z 15-dnevno zamudo, ampak tako pač je, če ne najdeš ne časa, niti navdiha za pisanje objav. Zato se bom zdaj posebej potrudila :)

Že naslov pove, da sva se udeležila piknika. In to ne piknika za moj rojstni dan, ampak piknika za prvi rojstni dan "A- legla", kjer so se zbrali vsi mladički iz legla (Astonovi bratci in sestrce). Končno smo se spet videli po zelo dooolgem času. 
Zbrali smo se 9.10.2011 okoli 13.00 ure na piknik prostoru v Dragomerju (res odličen piknik prostor- prostoren in urejen!). Veselo smo začeli z klepetanjem, jedačo in tako vse do večera. Delili so se nasveti in mnenja. Pogovor je več ali manj tekel samo o naših hovijih. Super družba, odlična hrana in dobro vreme je pripomoglo k posebnemu dnevu.

Priklon
Samo igra :)
Mi2 :)
Moi velik fantek :)
Mi2 sva se od najine družbe poslovila okoli 18.00 ure, saj se je začelo mračiti in ohlajati. Bilo nama je super in spet bi ponovila! Sploh se ne da opisati tega doživetja, moraš biti del tega da razumeš kako je lepo biti s "svojo hovi družino".
Od leve proti desni:
Tai Časov, Altea, Alexa, Aston, Allegra, Ares ex Horto Albo,
Alessa vom Trakehnergestuet in Artos ex Horto Albo
Fotografinja Tea Pavišič :)
Fotografije je naredila Tea Pavišič, naša super duper fotografinja hovijev. In seveda, najlepša hvala družini Pavišič za organizacijo piknika. :)

LP L&A

6 comments:

  1. Ka pa če sosedovga pomotoma uzameš?

    ReplyDelete
  2. Koga ali kaj sosedovega? :)

    ReplyDelete
  3. Zakaj pa bi ga pomotoma uzela?
    -oprosti, ampak res nevem kaj misliš s tem vprašanjem ;) -

    ReplyDelete
  4. usi so isti

    ReplyDelete
  5. Hehe, u bistvu niti niso isti...vsak ima malo drugačno obarvanost dlake...z Astonom si je najbolj podobna Alexa ;)...težko bi zamenjala svojega psa :D.

    ReplyDelete