02 September 2011

CAC Samobor, 27.8.2011


Po dveh mesecih zasluženih počitnic, sva se odločila, da bo treba ponovno v akcijo! Prijavila sva se na CAC Samobor, ki se je odvijal malo čez mejo, na Hrvaškem. Organizatorji so raztavo "postavili" na nogometni stadion Sloga v Orešju. Dan za razstavo pa so določili 27.8.2011. Za vreme ne vem, če so to tudi oni organizirali, ker je bilo pasje vroče in zelo utrujajoče.
Vozili smo se približno 2 ure do tam, vmes smo se 2 krat skoraj zgubili (to je pa tako, če je več "bab" na kupu). 
Prihod razstavljalcev je bil določen do desete ure, a nam ni uspelo. Prispeli smo malo čez 10 uro in samo upali smo, da bomo vseeno lahko dvignili katalog in štartno številko. Hitro smo to uredili in šli poiskat ring 1, kjer je sodil gospod Srećko Kukić (CRO). Imela sva štartno številko 034 in na vrsto sva prišla okoli 12 ure. Astona je vročina zelo ddelala, zato sem se mogla zares potruditi, da sem ga spravila v lep kas. Prišla sva pred sodnika in sledil je pregled zob in telesa.
Pregled zob.
Čakanje na oceno.
Sodnik je narekoval oceno in mi čestital. Jaz pa sem malo začudeno pogledala: " Kaj pa tek? Diagonala?" Hitro mi je postalo jasno. Organizator je zaradi hude vročine dal sodnikom navodila danaj ocenjevanje malo pospešijo, ker je psom zelo vroče in naj jih ne utrujajo z dodatnim tekom.

Tako se je končal pregled in odšla sva iz ringa. Astona sem peljala piti vodo, jaz pa sem ta čas pogledala oceno.
Sodnik ga je ocenil z Odlično 1, PRM in junior BOB! Vesela, vesela in vesela! Dan se je zaključil več kot odlično. Aston, super si!

Mi2, super team!.

(foto: Tea Pavišič)

LP L&A


No comments:

Post a Comment