02 November 2012

Pasji napadi

Mogoče bo na blogu več ljudi prebralo mojo objavo in se zamislilo nad tem kaj delajo. Ta objava je namenjena predvsem tistim, ki bodo svoja dejanja prepoznali v tem besedilu. Želim spremembo, želim sprehod na katerem bom sproščena in najbolj od vsega si želim, da se pasji napadi na naju z Astonom nehajo!

Napisano: 1. november 2012
Zdaj mam pa tega resnično dovolj!! Vse kar je prav…ampak to bo nehalo! Če ne gre zlepa, bo šlo pa zgrda! Že nekaj časa po svojem kraju prenašam napade različnih psov, včasih direktno name včasih na Astona. Zdaj vam pa resno govorim, da se prenehate živeti v oblakih in »nevem kakšnih« sanjah, da so vaši psi ubogljivi in pridni. Raje poglejte kaj vaši psi delajo! Na mesec sva z Astonom minimalno 4x NAPADENA od psa ali psice!
A se vam to zdi normalno? Vam je se zdi primerno, če se z Astonom vrneva domov vsa krvava? Mogoče še vedno mislite, da ko spustite psa, naredite dobro zanj? Kaj pa drugi, ki bomo srečali vašega psa kako se  sprehaja brez nadzora, ki sta ga dolžni vi zagotoviti kot lastniki psa? Bi vam bilo super, če bi Astona spustila po Vodicah da se sam sprehaja in zgrize vsakega psa ki pride mimo? Bi se dobro počutili če bi bil med njimi vaš pes in mogoče tudi vi? Najbrž ne. Vam povem da kaj takega od Astona ne boste nikoli doživeli, ker bom jaz vedno poskrbela, da bo Aston pod mojim nadzorom oz. zaprt v pesjaku ko nobenega ne bo zunaj.
Očitno se ne zavedate koliko škode naredi samo en napad na psa (psihično). Z Astonom redno hodiva v šolo, se učiva in popravljava vaše napake! Ljudje, razmislite kaj delate in kako to vpliva na druge! Jaz se lahko z Astonom trudim & delam, da Astona vzgojim v super psa, ampak zakaj bi? če bo po enem sprehodu spet vse isto, in bova spet morala trdo delati, da prideva na isti nivo kot sva bila preden je bil Aston napaden od vašega psa.

 Zdaj vsem vam, ki delate te velike napake zadnjič, jasno in glasno povem. Od danes naprej (1. november 2012) bom PRIJAVILA VSAKEGA PSA/PSICO KI BO NAPADEL MENE ALI ASTONA. PES BREZ POVODCA ALI/IN BREZ LASTNIKA NIMA PES KAJ DELATI NA SPREHODU oz. na javnih mestih. Sem bila dovolj jasna? Danes sva bila spet napadena (že petič v roku enega meseca) in to se je zgodilo zadnjič! Pes je bil odpet, na lastnem dvorišču. Vrata niso bila zaprta, zato se je zapodil in skočil v Astona, ko sva se sprehajala mimo, po javnem prostoru = pločniku.

Hvala, da ste si vzeli čas in prebrali. Če imate kakšen predlog, idejo, karkoli - komentirajte.

No comments:

Post a Comment